Rakennuspalvelut

Laaja-alaista palvelua kaikkiin rakennustarpeisiin.

Rakennusliike

Olemme rakennusalan monipuolinen asiantuntija.
Meille ei tuota ongelmaa suoriutua haastavimmistakaan rakennusprojekteista.

Puurakentaminen

Asuinmukavuutta ja ekologisuutta

Puurakentamisella on useita etuja. Puurakennukset ovat kevyitä ja niiden rakentaminen on nopeaa. Puu on hyvä lämmöneriste, mikä vähentää rakennuksen energiankulutusta ja kustannuksia. Puu on myös terveellinen materiaali, sillä se säätelee kosteutta ja parantaa sisäilman laatua. Lisäksi puurakennukset ovat kestäviä ja niiden elinkaari on pitkä, sillä puu on korjattavissa ja uusiutuva materiaali. Puurakentamisen suosio on kasvanut viime vuosikymmeninä ympäristösyistä.

Rakennussaneeraukset

Valitse kokenut ammattilainen

Rakennussaneeraukset voivat olla haastavia, sillä ne usein vaikuttavat rakennuksen toimintaan ja asukkaiden tai käyttäjien elämään. Työmaan aikana on tärkeää huolehtia turvallisuudesta, tarkoin suunnitellusta aikataulusta ja viestinnästä asukkaiden ja käyttäjien kanssa. On myös tärkeää valita oikeat ammattilaiset suunnittelemaan ja toteuttamaan projekti, jotta se saadaan tehtyä turvallisesti, laadukkaasti ja ajallaan. Projektimme vaihtelevat pienistä korjaustöistä laajoihin peruskorjauksiin ja uudelleenrakentamiseen.

Märkätilojen rakentaminen

Sertifioitua osaamista

Märkätilojen rakentaminen ja remontointi on työ, joka kannattaa jättää ammattilaisen käsiin, sillä virheellinen rakentaminen tai remontointi voi johtaa vakaviin kosteus- ja homevaurioihin. Ammattilaiset pystyvät toteuttamaan märkätilojen rakentamisen ja remontoinnin turvallisesti ja huolella noudattaen kaikkia rakentamismääräyksiä ja hyviä rakennustapoja. Meiltä löytyy VTT:n märkätilojen vedeneristäjän sertifikaatti, joka takaa työntekijöillämme on tarvittava ammattitaito vedeneristysalan tehtävien hoitamiseen.

Sähkötyöt ja -urakointi

Turvallista ja energiatehokasta

Sähkötyöt vaativat erityistä koulutusta ja sertifikaatteja sähköalan ammattilaisilta, ja niiden tarkoituksena on varmistaa sähköjärjestelmien turvallisuus, toimivuus ja noudattaminen paikallisia sekä kansallisia sähkömääräyksiä ja standardeja. Huomioimme aina myös sen, että tarjoamamme ratkaisut ovat energiatehokkaita. Työskentelemme yhteistyössä rakennusurakoitsijoiden, suunnittelijoiden ja asiakkaiden kanssa varmistaakseemme, että sähköasennukset vastaavat projektin tarpeita.
 

LVI-urakointi

Lisää asumismukavuutta

LVI-työt ovat tärkeitä, jotta rakennuksissa on toimiva ja turvallinen LVI-infrastruktuuri. Tällainen infrastruktuuri on olennainen osa mukavaa ja terveellistä asumista ja työskentelyä, ja se vaatii ammattilaisten taitoja ja osaamista. Toimimme niin uudisrakennuskohteissa kuin myös vanhojen rakennusten remonttityömailla. Meidän tehtävänämme on varmistaa, että lämpö, vesi ja ilmanvaihto toimivat asianmukaisesti sovitussa aikataulussa pysyen.
 

Ilmalämpöpumput

Toimitamme ja asennamme

Ilmalämpöpumppu (air source heat pump, ASHP) on lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä, joka käyttää ulkoilman lämpöenergiaa säästääkseen energiaa lämmityksessä ja jäähdytyksessä. Ilmalämpöpumppu toimii siirtämällä lämpöenergiaa ulkoilmasta rakennuksen sisätiloihin ja päinvastoin. Ilmalämpöpumpun asentaminen on monivaiheinen prosessi, joka vaatii ammattilaisen taitoja ja kokemusta. Virheellinen asennus voi johtaa huonoon suorituskykyyn ja järjestelmän vaurioitumiseen.

Kuvia rakennuskohteistamme

Ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot